Skaparglädje

Jag tycker om att skapa med händerna. Arbetar med stengodslera och gör bruksföremål samt konstföremål. Processen med skapande är livslång och man utvecklas hela tiden. Välkommen till min ateljé för att se vad jag har till försäljning just nu, ring innan så jag säkert är på plats.

Lek med lera! Boka in ett gäng på en kul aktivitet. Under två tillfällen får ni chansen att känna på hur det är att arbeta med lera. 
Vid första tillfället är det tillverkning och sista tillfället är det glasering. Däremellan ska det brännas och efter sista bränningen hämtas godset här. 
Pris 1000 kr plus 200 kr/kg för all bränd keramik. Tre timmar per tillfälle. 
Ring för att boka in ditt gäng!

Öppen verkstad, måndagar 18-21. För dig som tidigare arbetat med lera. Ni skapar i lera och allt bränns när en ugn är full. Därefter får ni glasera med penselglasyrer och skapa era egna unika kreationer. Fem platser per tillfälle. 
Du kan kavla, skulptera eller dreja (finns bara en drejskiva).
Välj själv hur många gånger du vill gå.
Bindande anmälan via telefon eller sms, 070 6070763
Kostnad 350 kr/gång samt 200kr/kilo för allt bränt gods.
Start 29/1 och framåt. 


Är ni ett gäng på fyra stycken som är intresserade, hör av er så bokar vi in datum och startar en ny kurs som passar er.

Ring eller maila mig för att boka in er. Anmälan är bindande och betalas innan kursstart. Vi har små grupper på max 5 deltagare per kurs.
Varmt välkomna!